Loading. Please wait.

Välkommen Hero, som ny ordförande för FC Kalmar!

Välkommen Hero, som ny ordförande för FC Kalmar!

Hero Eliassi blir ny ordförande för FC Kalmar efter att Christos Vergos lämnat över stafettpinnen.

Här nedan följer en längre intervju med vår nya ordförande, Hero Eliassi, där hon delar med sig av sina tankar, visioner och planer för FC Kalmars framtid.

Vem är du, Hero Eliassi?

Jag är en 33-årig Kalmarbo med ett stort intresse för träning och en särskild passion för FC Kalmar. Med min bakgrund inom ekonomi och flera års erfarenhet som redovisningskonsult har jag fått en stark känsla för att strukturera och leda både individer och grupper. FC Kalmar har alltid legat mig varmt om hjärtat, och det känns fantastiskt att nu få kliva in som ordförande för klubben som jag tror så starkt på!

Hur känns det att återvända till styrelsen, nu som ordförande?

Det känns väldigt spännande och hedrande! Att få förtroendet att leda en så stark förening som FC Kalmar är något jag är otroligt stolt över. Jag har tidigare suttit i styrelsen och det känns som att komma hem, men med nya möjligheter och utmaningar. Vi har redan åstadkommit mycket som förening, men vi har också stora ambitioner framåt. Det känns roligt att vara en del av den här resan och att få vara med och bygga ett ännu starkare FC Kalmar.

Vilka är de största utmaningarna i din nya roll som ordförande?

En av de största utmaningarna är att säkerställa att vår snabba tillväxt hanteras på ett hållbart sätt. FC Kalmar växer snabbt både sportsligt och organisatoriskt, och det är viktigt att alla led hänger med i utvecklingen. Vi vill undvika utmaningar kopplade till vår expansion och se till att vi bygger starka strukturer som håller över tid. Det gäller att skapa en balans mellan att vara framåtsträvande och samtidigt hålla en stabil grund.

Vad har du för vision för FC Kalmar?

Jag ser en spännande framtid för FC Kalmar, och min vision är att vi ska växa till att bli Sveriges största och mest respekterade futsalförening. Vårt varumärke har redan en stark ställning både lokalt och nationellt, men potentialen är ännu större. Jag vill att varje medlem ska känna stolthet över att bära klubbmärket, både på och utanför planen. Vi har också nyligen satsat stort på barn- och ungdomsverksamheten, och det är något vi verkligen vill fortsätta bygga vidare på. Vi vill vara den främsta destinationen för unga futsallspelare i Sverige.

Vad tror du att du kan bidra med i din nya roll?

Med min bakgrund inom ekonomi och redovisning är jag van vid att strukturera och leda grupper, vilket jag tror kommer vara en stor tillgång i min nya roll. FC Kalmar växer och vi har stora ambitioner, och jag tror att jag kan bidra med både stabilitet och nytänkande. Det är också viktigt för mig att alla medlemmar och aktiva känner sig inkluderade och engagerade i föreningen. Tillsammans ska vi fortsätta bygga ett ännu starkare FC Kalmar!

Varmt välkommen och stort lycka till i ditt nya uppdrag Hero!

För frågor eller mer info, maila info@fckalmar.se

z na